از ابزارهای مورد نیاز جهت صافکاری قسمت های مختلف خودرو مانند کاپوت، سقف، در و سایر بخش های بدنه خودرو از وسیله ای به نام میله صافکاری استفاده می شود که از مدرنترین تجهیزات در این زمینه می باشد. این اهرم انواع مختلف داشته و قابل استفاده در انواع صافکاری ها است. برای کار با میله صافکاری لازم است با ویژگی های مختلف آن آشنا شوید. در ادامه مقاله به آموزش کار با این وسیله نیز خواهیم پرداخت.
میله های صافکاری PDR
میله صافکاری PDR با نام دیگر میله صافکاری بی رنگ یا چوموک، وسیله ای مدرن است که به عنوان بهترین ابزار صافکاری بی رنگ شناخته شده است. میله صافکاری بی رنگ معمولاً برای صافکاری بدنه خودرو ها در قسمتی که نمی توان از قالب تنه استفاده کرد، مورد احتیاج قرار می گیرد. این نوع میله صافکاری ها نمونه های مختلفی دارند. انواع میله هایی که برای صافکاری در فرورفتگی های نرم به کار برده می شود با میله هایی که برای صافکاری فرورفتگی های تیز بکار گرفته می شود، متفاوت است. مهمترین ویژگی میله های صافکاری PDR جنس و استحکام آنها می باشد. جنس این میله ها باید به گونهای باشد که تحت فشار زیاد کج نشود. معمولا این میله ها را از جنس فولاد ضدزنگ و سبک می سازند.
فروش میله صافکاری
ابزار و وسایل ویژه صافکاری در بازار براحتی قابل دسترس می باشد. فروش میله صافکاری معمولا به تنهایی کارایی ندارد. فروش میله صافکاری معمولا بصورت پکیج همراه با لوازم مورد نیاز دیگر برای صافکاری صورت می گیرد. انتخاب نوع پکیج به نیاز و سلیقه صافکار بستگی دارد. هنگام فروش میله صافکاری معمولا یک چراغ مخصوص صافکاری نیز برای مشاهده دقیق محل فرورفتگی ارائه می شود. دستگاه و لوازم مکش جهت سهولت و افزایش سرعت کار از دیگر ابزار ارائه شده به مشتری در حین فروش میله صافکاری می باشد.
استفاده از میله صافکاری در ایران
متاسفانه در ایران به دلیل عدم آشنایی کافی صافکاران محترم با میله های صافکاری، استفاده از این وسیله تخصصی در صافکاری ها رایج نیست. در حال حاضر در ایران بیشتر ابزار و وسایل ساده تری مانند قالب تنه بکار گرفته می شود، اما میله های صافکاری در خارج از کشور یک ابزار متداول و کاربردی در صافکاری بدون رنگ است. استفاده از این اهرم تخصصی در ایران نیاز به آموزش صافکاران و تمرین توسط آن ها دارد. با توجه به بالا رفتن کیفیت کار با استفاده از روش صافکاری میله ای، ارائه آموزش های گسترده در ایران به صافکاران نتیجه خوبی خواهد داشت.
قیمت میله های صافکاری
تجهیزات صافکاری دارای دسته بندی های مختلفی جهت تعیین قیمت می باشند. میله های صافکاری بصورت ۲۱تکه و ۵۴ تکه در پکیج های مختلف و دارای لوازم جانبی متفاوتی هستند که قیمت های مختلفی دارند. مدل و برند ابزار صافکاری نیز در قیمت آن مؤثر است. برای اطلاع از قیمت بروز وسایل و میله های صافکاری می توانید به سایت های مختلف مراجعه و بصورت آنلاین لیست قیمت ها را مشاهده نمایید.
صافکاری میله ای
صافکاری بسته به نوع ابزار بکار گرفته شده انواع مختلفی دارد. صافکاری میله ای برای ترمیم قطعات فرورفته انجام می شود. صافکاری میله ای امری تخضی بوده و به تجربه و رعایت اصول و استاندارهای لازم احتیاج دارد. در صورت عدم رعایت نکات و نداشتن مهارت کار با میله ممکن است به بدنه خودرو آسیب وارد شود. از مزیت های مهم صافکاری میله ای عدم برخورد ابزار با رنگ بدنه خوردو است. در صافکاری میله ای انجام عمل صافکاری و اعمال فشار از قسمت های زیرین خودرو انجام می شود.
آموزش میله صافکاری
استفاده از هر وسیله ای نیاز به کسب مهارت از طریق آموزش دارد. داشتن تخصص در کار با اهرم های صافکاری، کیفیت نهایی کار را بالا برده و رضایت مشتری را در پی خواهد داشت. توانایی کار با میله صافکاری باعث می شود که صافکار درجه کاری بالاتری کسب کند. قبل از شروع کار با این وسیله تخصصی لازم است بدانید که میله صافکاری قابلیت عملکرد به دو صورت اهرمی و چرخشی را دارد. انتخاب نوع میله صافکاری به میزان فرورفتگی و محل قُری بستگی دارد. دقت کنید هنگام کار با میله، بدنه خودرو سرد باشد، همچنین نباید رنگ یا پولیش خورده باشد. کسب مهارت کار با این وسیله مستلزم تمرین و تکرار زیاد است. توجه داسته باشید که نتیجه صافکاری بدنه با میله های صافکاری نسبت به قالب تنه بسیار با کیفیت تر و بهتر می باشد.
صافکاری بدون رنگ با میله
انجام صافکاری بدون رنگ با میله های تخصصی صافکاری یا pdr انجام می سود. استفاده از این وسیله یکسری نکات و قلق کاری دارد که به صافکارها کمک می کند فرورفتگی های موجود در بدنه را رفع کنند. امروزه در کنار صافکاری میله ای از تکنولوژی های دیگری برای کسب نتیجه بهتر استفاده می شود. دستگاه مکش و تغییر دما در افزایش کیفیت نهایی صافکاری بدون رنگ با میله تاثیر زیادی دارد.
تولید محتوا : کانون تبلیغاتی فرمو